PROČ POŘÁDÁME TVŮRČÍ DÍLNY A NE ŠKOLENÍ O LEADERSHIPU

21.10.2016 12:35

 

Je naprosto jasné, že pouze kvalifikovaní a silní lídři dokážou změnit současný stav byznysu. Vyrábět nové smysluplné produkty, které zlepší život a pomohou lidem. Proto je teď leadership tak horké téma.

Kde ale jsou tihle kvalifikovaní lídři?

Schopnost být a žít jako lídr stojí na dvou pilířích: osobní integrita a vědomá služba ve prospěch celku.

Cesta k osobní integritě je celoživotní proces, ve kterém postupně odstraňujete své osobní motivy a touhy po obdivu, moci, penězích a uznání ve prospěch vyšší hodnot. V okamžiku, kdy podle těchto hodnot opravdu každý den žijete, se vaše ego stává nástrojem vyzrálým a připraveným pro službu. Jste kvalifikováni stát se opravdovým lídrem.

 

Jakou cenu má vaše osobní integrita?

Je překvapivé, jak malou cenu má osobní integrita a schopnost žít podle vyšších hodnot a jak snadno je integrita a služba mnoha firmami i jejich lídry obětována ve jménu zvýšení výkonu a zlepšení výsledků.

Cena za tuto oběť je ale právě snížení výkonu, nedosažení výsledků, stagnace a neúspěch. Přesně to, co pozorujeme v mnoha firmách i ve společnosti.

A to je důvod proč kurzy leadershipu produkují tak málo skutečných lídrů.
 

Nezaměřují se na to podstatné. Prožít a odstranit své limity a také prožít své silné stránky a naučit se čerpat z nich sílu. Poznat jaký je rozdíl mezi tím jak si MYSLÍM, že jednám a tím, jak SKUTEČNĚ jednám a co tím kolem sebe vytvářím.

Proč? Důvodů je víc. Jednak se toho běžnými koučovacími ani analytickými metodami nedá dosáhnout a navíc (a to je možná ještě důležitější) nechce se tnout do živého. Vidět své chyby nebo omyly a jejich dopady na okolí není příjemné. A dost blbě se to prodává.
 

Akce pro jen pro odvážné

Rozhodli jsme se změnit zažitý způsob, jak se s tématem leadership zachází. Chceme vidět změnu. V realitě a co nejrychleji. Chceme, aby se osobní integrita a služba staly ceněnými atributy lídrů.

V tvůrčích dílnách BE Creators se nedozvíte teorie, nechceme lídry na nic připravovat ani je vychovávat. Žádné přednášky, chytré otázky ani anonymní rádoby praktická cvičení.

Zažijete svou realitu a na základě této zkušenosti ji pak můžete změnit. Troufáte si na to?

 

Umožníme vám v realitě BÝT a ŽÍT jako lídr, místo abychom vás jako lídra vzdělávali.

 

Registrujte se na ochutnávkovou tvůrčí dílnu zde>>. Více detailů o programu BE Creators brzy zveřejníme.
A jestli nás nejdříve potřebujte poznat, domluvte si schůzku zde>>.